Για κράτηση άνω των 6 ατόμων επιλέξτε εδώ

Όροι Κράτησης

Οι κατωτέρω όροι και προϋποθέσεις αφορούν τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου www.ereserve.gr, της υπηρεσίας e-reserve.gr και κάθε υπηρεσίας που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, online, τηλεφωνικά ή μέσω κινητής συσκευής.

Με την πρόσβαση, πλοήγηση ή χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας (ενδεικτικά: εγγραφή μέλους, διενέργεια κράτησης, αξιολόγηση καταστήματος κ.λπ.) του παρόντος ιστοτόπου, μέσω οποιασδήποτε συσκευής, λειτουργικού συστήματος ή εφαρμογής συνάγεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και πλήρως αποδεχτεί τους παρόντες όρους χρήσης, τα παραρτήματά τους, την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και Cookies.

Οι παρόντες Όροι καθώς και τα παραρτήματά τους συνιστούν νομικά δεσμευτική σύμβαση μεταξύ του site και του χρήστη του παρόντος ιστοτόπου.

Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. παρακαλούμε να μη συνεχίσετε τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου καθώς και οποιασδήποτε υπηρεσίας παρέχεται από αυτόν.

Περισσότερα

 

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο ereserve.gr και γίνε ο πρώτος που θα μάθει για τις καταπληκτικές προσφορές μας.


Σχετικά με το ereserve.gr

Η διαδικτυακή πλατφόρμα e-Reserve δίνει για πρώτη φορά την δυνατότητα στους χρήστες της να πραγματοποιήσουν online κράτηση στον χώρο που επιθυμούν να διασκεδάσουν.

Αναζητήστε καινούρια μαγαζιά και ενημερωθείτε για τα event της πόλης. Κάντε online κράτηση, εύκολα, γρήγορα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

sample+30 2310 314 636

 

sampleinfo@ereserve.gr

 

         Μαρτίου 100
         Θεσσαλονίκη

Επισκεψιμότητα

9.png8.png5.png1.png0.png9.png
Σήμερα387
Εχθές1276
Εβδομαδιαία14670
Μηνιαία71160
Συνολικά985109

2020-11-29